sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ensimmäinen viikko

Ensimmäisellä viikolla sää oli todella aurinkoinen ja kuljimme ilman takkeja ulkona. Töistä kävimme  tauoilla lämmittelemässä ulkona terassilla auringon paisteessa ja se oli ihanaa!

Maanantai
Matkustus päivä

Tiistai
Lepopäivä, päätimme lähteä katsomaan tarkemmin sitä ostoskeskusta jossa olemme töissä. Ja palasimmekin takasin n. yhden matkalaukullisen verran uusia tavaroita (vaatteita).

Keskiviikko
Aloitimme työt, kaikki oli uutta. Olimme päivän jälkeen aivan loppu. Niin henkisesti vieraasta kielestä ja fyysisesti, koska työskentelemme siis varastossa ja olimme ottamassa rekkaa vastaan ja roudaamassa painavia eurolavoja ylös varastoon.

Torstai
Työpäivä ja töiden jälkeen lähdimme kävelemään ulos ja katsomaan kahviloita.

Perjantai
Työpäivä jonka jälkeen päätimme käydä hyvin nopeasti muutamassa kaupassa ennen kotiin lähtöä. Päädyimmekin kuitenkin kynsisalonkiin laittamaan geelilakat kynsiin.

Lauatain
Heräsimme aikasin ja lähdimme kävelemään bussille päin, suuntasimme Portoon josta menimme taxille vila do conde the style outlets -nimiseen ostospaikkaan. Paikka oli todella iso ja sen sisään mahtui 150 eri liikettä joista kaikki olivat outlet, alennuksia oli 30 prosentista 80prosenttiin ja hinnat olivat todella edullisia. Vietimme kokopäivän siellä, jonka jälkeen tulimme kotiin.

Sunnuntai
Kello alkoi olla jotain 11. Ja kun olimme heränneet joka päivä edellisellä viikolla kellon soittoon olimme hieman univelkaisia. Päätimme ettemme aijo tehdä mitään sen suurempaa ja pidimme sunnuntaina juuri sopivan lepäily päivän. Aamulla kävimme hieman ulkona kävelemässä ja iltapäivällä kaupassa ostamassa maanantaille eväät. Muuten saimmekin vain katsella ohjelmia ja makoilla.

-Meeri

1 kommentti: