sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Toinen viikko

Huhhuh ollaanko me oltu täällä jo kaksi viikkoa?! Mihin aika kuluu.
Tää viikko oli siinämielessä erillainen kun esimmäinen koska oltiin tietysti töissä ma-pe.

Maanantai
Töitä, illal kodin siivoomista. Miten siihen kuntoon saakin yhden pienin huoneen viikossa, noh.. Kaksi naista yhden katon alla.

Tiistai
Töitä, töiden jälkeen käytiin ruokakaupassa (johon me saadaan aina käytettyä ainakin tunti, vaikka haettais pelkkää leipää) Sitte kävin pitkällä juoksulenkillä. Illalla vain eväiden tekoa ja tv katselua.

Keskiviikko
Aamulla varmistui Suomen Top-paikka, sitä riemua kun vihdoin tuli positiivinen vastaus. Suomen kodista työpäivän aikana tullut iloviestin uuden mikrouunin ostamisesta antoi myös iloa loppupäivään. Töistä lähdettyä huomattiin viettäneemme taas 40 minuuttia kaupassa hakemassa kanaa.. Jonka jälkeen päädyimme vaatekauppaan, sieltä kenkäkauppaan, ja sieltä vielä toiseen ja toiseen ja toiseen vaatekauppaan. Lopulta pääsimme kantamuksinemme kotiin ja tarkoitus oli vielä lähteä katsomaan yhtäkauppaa toisessa suunnassa, mutta sinne päästyämme se olikin mennyt 6 minuuttia sitten kiinni.

Torstai
Selailimme töissä lounastauolla kuvia hiusmalleista ja väreistä. Aloimme puhua mitä haluaisimme ja millälailla. Ei mennytkään kun puoli tuntia töistä päästyämme ja istuimme kampaajan penkissä miettien miten tässä näin kävi. Muutaman tunnin siinä vietettyä molemmilta löytyi päästä vaalea kesätukka ja juuri sitä mitä ruokatunnilla uskalsi vain toivoa. Emme siis myöskään tänään kerenneet muutaman pienen mutkan takia sinne tiettyyn kauppaan jota viikon olimme himoinneet, joten jouduimme vielä päivän odottamaan.

Perjantai
Töistä päästyämme lähdimme ensimmäiseksi ostamaan sateenvarjoja, koska keli täällä on muuttunut nyt niin rajuksi myrskyksi, osottautui varjot todella turhiksi tuolla tuulessa. Kävelimme suoraan töistä tänne himoittuun kauppaan josta löysimmekin takit ja kengät. Tämän jälkeen laittauduimme kotona ja lähdimme ravintolaan viettämään ystävänpäivää.

Lauantai
Annoimme itsemme nukkua ilman herätyskellon soittamista. Minulla se tarkoitti aamu klo 9 heräämistä ja Noora ilmeisesti heräs kun pudotin suurimman vesipullon mitä kaupasta on mahdollista saada, meidän lattialle. Lähdimme tämän jälkeen kauppakeskukseen joka on hieman kauempana ja menimme sinne Taxilla.
Vietimme sadepäivän siellä pyörien ja kävimme syömässä.
Käytimme taas tunnin ruokakaupassa ostaen Tortilla välineet.
Sieltä tulimme kotiin ja teimme suursiivouksen kotonamme joka todellakin oli paikoillaan.

Sunnuntai
Tänään emme ole suunnitelleet mitään, ulkona sataa joten vietämme varmaan tämänkin sunnuntain todella rennoissa meiningeissa. Tarkoitus olisi ainakin nauttia sateenropinasta tehden tortilloja ja katsoen leffaa.


-Meeri

3 kommenttia:

  1. Saithan mun viestin, jossa pyysin sua sitten kertomaan sen Suomen top-paikan Esa Kuroselle, joka on nyt sun valvoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole saanut viestiä, ei ole suomeen numerot käytössä

      Poista
  2. Ootteko nyt molemmat siis blondeja...

    VastaaPoista