sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivä

Haluaisin esitellä vähän mun matkakumppania ja meidän yhteistä taivalta tähän asti ja toivottavasti tästä eteenpäin.

Me ollaan siis tutustuttu varmaan hmm 4. Luokalla (?) Vai jopa ennen sitä.. Pelattiin siis pienenä ringetteä samassa joukkueessa. Muistan ikusesti kun olin lukemassa Uskonnon kokeeseen kotona ja joku outonumero soitti joten vastasin ja sieltä kuulu " Moi oon se Noora joka pelaa sun joukkuees, voisiksä olla nyt jos tuut vaikka meille" no riemun kiljahduksissa menin kysymään lupaa ja sain kyydin Nooralle. Samaan taloon jossa hän vieläkin asuu, voi niitä vanhoja muistoja jotka siin talossa on!

Siitä se sitte lähti, junnukesät yhessä, leirit yhessä, reenit yhessä. Kunnes tuli mun maailmaan aika suuri juttu, eli Noora lopetti Ringeten. Ja koska se harrastus oli mulle yks ja ainut elämäntyyli olin vähän vihanen miten Noora voi valita niin, heh..  Ei se tilannetta silti muuttanut vaan jatkettiin yhtä paitana ja peppuna. Sitten tuli meidän muutto kauemmaks ja vaihto erikouluun, joka ei ollutkaan enää lähellä Nooraa tai hänen koulua. Kunnes taas Nooran äitiltä tuli soitto omalleni että tytöt on päässeet molemmat kauppikseen yhessä, ja riemu alkoi taas.
Meijän matkalle on sattunu vaikka mitä, vironmatkoja, Ukkohallan lapinreissuja, laskettelureissuja (jossa jokaisella sattunu ainakin yks outo onnettomuus) Yökyläilyjä, salaisia karkinostoreissuja, Ringetteleirejä, yhteisiä unelmia, pyöräonnettomuuksia, riitoja, rangaistuksia, yhteisiä peliminuutteja, näitä vois jatkaa loputtomiin.

Sieltä peruskoululaisista riiviöstä, teinin masennusvuosiin ja ihmeellisiin teinityttökriisiriita kuvioihin ja niiden läpi. Tässä sitä ollaan yhdessä toisessa maassa ihan niiku sillon 13 vuotiaina puhuttiin matkustavamme joskus yhessä ja haaveiltiin siitä kuinka olla aikuinen.

Ja näin ystävänpäivän kunniaks haluun kiittää Nooraa, koska ilman häntä tää ei olis mahdollista olla täällä ja toteuttaa yks unelma to do listasta.

7 luokkalaiset 

Me käytiin täällä juhlistamassa ystävänpäivää jo perjantaina ja koettiin meillä todellakin olevan siihen aihetta. Kuinkakohan mones ystävänpäivä tää meillä edes on.

Valittiin kävelylenkillä ravintola jonka listat ja henkilökunta osottautui olevan myös englanninkielisiä joten tilaaminen oli helppoa.
Tilasimme leivät joissa oli lihatäyte ja chipsejä ympärillä, leivän hinta oli jopa huimat 4 euroa hah.
Syönnin jälkeen jatkoimme vielä iltaa kävellen kaupungissa jonka jälkeen tulimme kotiin nukkumaan.



-Meeri

1 kommentti: